söndag 7 februari 2010

GODMORGON, SÖNDAG.

Efter att ha spenderat i stort sett hela lördagen tillsammans med min säng känner jag mig idag relativt utvilad. Kroppen är trött, men det är inte så konstigt med tanke på den gångna veckan. Hur som helst så vaknade jag till solstrålar som kittlade mina ögonfransar och en värld i gnistrande kyla. Underbart!
Jag ska alldeles strax byta uniform. Från: Nikebyxor, linne och favoritstrumporna. Till: Underställ, tjocka Salomon-tröjan, löparbyxor, jacka, mössa, vantar. Jag kompletterar den nya uniformen med pjäxor, skidor och stavar. Det är alltså dags för längdskidor. 3 mil är det tänkt att jag ska åka i ett spår som är ca. 1.5 km. Men spåret befinner sig på sjön i VinterViken och där är det vackert, så det gör liksom inget.

Jag har förresten den senaste tiden utökat mitt musikförråd något så förbannat. KUL! Extra kul är det att musikörat uppskattar sånt som jag tidigare inte trodde var möjligt. Intressant.

Ultravox – New Europeans

Ovanstående är väl kanske inte det mest förvånande, men det var vad som fanns närmast till hands. Så att säga. Jag tror att just denna genre började på PIP i somras, då jag en solig eftermiddag befann mig i ett cirkustält och upptäckte Dektektivbyrån. Det var jag, mina stövlar, mina jeansshorts (som dagen till ära satt som de skulle), mammas gamla röda väska från Marocko, solglajjor och Dektektivbyrån. Fint minne.

Detektivbyrån – En Annan Typ Av Disco

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar